Betfair hestvæddeløb

Ny spillelovgivning gør det nemmere at spille på hestevæddeløb

Der var nok ikke mange, der tænkte over det, da de vågnede d. 1. januar 2018 – men for mange spilleglade danskere, var der faktisk tale om en helt ny virkelighed:

På årets første dag trådte en ny spillelovgning i kraft, som blandt andet betyder, at heste betting nu er meget nemmere.

Indtil nu har Danske Spil nemlig haft monopol på denne form for væddeløb. Men det ønskede politikerne heldigvis at gøre op med, så nu er Betfair hestevæddeløb en mulighed for dig!

Trav og galop: Derfor er det spændende!

Hvis du er vant til sport betting, kan det godt være, at du ikke umiddelbart kan se, hvorfor heste, travsport og galop skulle være noget særligt. Men alligevel er det værd at overveje, om ikke Betfair hestevæddeløb kunne være dit næste valg, næste gang du skal spille og har lyst til at prøve noget nyt.

Trav og galop er sportgrene, som tidligere har været ret store i Danmark. Folk strømmede til væddeløbsbanerne for at opleve hestene løbe om kap. Man behøvede ikke engang være særlig hesteinteresseret for at blive grebet af den helt særlige stemning, når de smukke dyr stillede an ved startlinjen.

Siden er hestesporten gået lidt i glemmebogen, men måske ændrer det sig nu, hvor liberaliseringen af spillemarkedet har åbnet op for, at flere spillesteder end Danske Spil kan udbyde hestevæddeløb.

Måske kender du lidt til travsporten: Den er speciel, fordi der bag hesten er spændt en vogn, hvor kusken sidder. Denne vogn kaldes en sulky. Hesten må i sagens natur kun trave, så hvis den begynder at galoppere, bliver den diskvalificeret og udgår dermed af løbet. Det er altså et ekstra spændingsmoment – kan hesten holde sig til kun at trave? Eller mister man de penge, man har satset på den, hvis den ikke kan holde sig til trav?

I galop handler det selvfølgelig også om, at den hurtigste hest vinder. Rytteren bliver kaldt en jockey, og det er facinerende at se, hvor hurtigt hestene kan løbe – faktisk kan en hest løbe over 60 km i timen på kortere distancer.

Yderligere nervepirrende er det, at de bedste heste får ekstra vægt på sig. Små blylodder bliver nemlig lagt i det underlag, som ligger under sadlen for at holde den på plads. Præstationen er derfor endnu mere flot, når en hest med mere vægt i form af blylodder vinder. Den har jo netop ydet en ekstra indsats for at kompensere for, at den har mere at bære på end de andre heste.

Så der er ingen grund til at holde dig tilbage, hvis du kan lide sport med fart og action – Betfair hestevæddeløb giver dig sved på panden og masser af spænding i din spilletilværelse!

Hestevæddeløb – sådan spiller du på heste

Som tidligere nævnt er den danske spillelov blevet ændret fra januar 2018. Danske Spils monopol er brudt, så forskellige spiludbydere kan have hestevæddeløb med på deres repetoire.

Betfair hestevæddeløb er en af mulighederne, hvis du har fået mod på at kaste dig ud i betting på heste.

Hvis du er vant til online sport betting, vil du finde ud af, at trav og galop er mindst lige så spændende sportgrene som eksempelvis fodbold eller håndbold, eller hvad du nu ellers plejer at spille på. Og hvis du aldrig har prøvet at spille online før, vil hestevæddeløb være et godt sted at starte. Du vil nemlig hurtigt finde ud af, at der både er spænding og gode gevinster at hente ved det.

Selvfølgelig er der tilfældigheder forbundet med hestesport – som i al anden sport – men der er også viden, du kan sætte dig ind i, og som betyder, at du bedre kan forudsige, hvilken hest der har de største chancer for at vinde løbet.

På nettet kan du finde masser af tips og råd, når du skal vurdere, hvem du vil sætte dine penge på. Lær for eksempel de forskellige kuske/jockeyer og trænere at kende. Der er selvfølgelig de store og kendte navne i branchen, som har mange sejre bag sig. Men også nye og ukendte navne kan det være værd at satse på – de er nemlig ambitiøse og ivrige efter at opnå resultater og arbejder derfor ekstra hårdt.

Betfair bonus – spil på hestevæddeløb

Betfair er en af de aktører på det danske spillemarked, hvor du kan teste dine evne på at forudsige, hvilken hest der vinder trav- eller galopløbet. Måske kender du allerede Betfair – hvis ikke, så er det en online spilleside med masser af muligheder: Der er både casino og poker, og inden for sport kan du vælge mellem et hav af spændende idrætsgrene, blandt andet fodbold, boksning, bowling, golf, cykelløb, motorsport, cricket… og meget, meget mere.

Og fremover er Betfair hestevæddeløb, takket være den nye spillelov, altså også på tapetet. Betfair hestevæddeløb er en oplagt chance for at prøve noget nyt, hvis du er kørt lidt træt i de sædvanlige sportsgrene. Og hvis du endnu ikke har prøvet at spille før, vil du hurtigt finde ud af, at trav og galop ikke er noget, som hører fortiden til – tværtimod er det mere aktuelt end nogensinde, og det er formodentlig bare et spørgsmål om tid, før flere finder ud af det. Så hvorfor ikke være en af de første, der er med på vognen – eller med i sulkyen, for nu at blive i terminologien?

Vælger du Betfair hestevæddeløb, har du ovenikøbet mulighed for at gøre brug af en god bonus. Hvis du er ny bruger, kan du nemlig lige nu få 100% bonus op til 2.000 kr. som velkomstgave.

Rid med på bølgen – prøv Betfair hestevæddeløb!

Kommentarer er lukket, men trackbacks og pingbacks er åbne.